Golfin megatähti Tiger Woods teki sen, mitä moni toivoi. Tiger nousi The Mastersin päätöskierroksella kaikkien ohi ja The Mastersin voittoon. Näin Tiger on voittanut golfin arvostetuimman kisan peräti viidesti! Edelliset voitot tulivat vuosina 1997, 2001, 2002 ja 2005.

Pitkään kisaa johtanut Molinari suli päätöskierroksen reiällä numero 15. Molinari löi pallon veteen ja jäi auttamatta perään. Täsmälleen samalla reiällä suli aikoinaan myös Jordan Spieth lyömällä pallon kahdesti veteen.

Tiger Woodsin nousu takaisin maailman huipulle hakee vertaistaan koko urheiluhistoriasta. Henkilökohtaiset ja vakavat siviilielämän ongelmat selättänyt Tiger Woods on tänään jälleen maailman paras ja arvostetuimman kisan mestari.

Edellinen pisin tauko kahden The Mastersin voiton välillä oli Gary Playerillä, kahden voiton välillä oli eroa 13 vuotta. Tiger rikkoi nyt tämänkin ennätyksen, kun voitti The Mastersin 14 vuoden tauon jälkeen.

Woodsin kerroin voitolle oli 8,00 vielä ennen viimeistä päivää.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here