tänään torstaina 23.5. starttaava cs_summit palaa kotisohville entistä mielenkiintoisempana. Tällä kertaa palkintopotissa 150,000 dollaria josta taistelee totutun 8 joukkueen sijaan 6 joukkuetta. Näistä 6 joukkueesta peräti 4 löytyy top-10 sijoilta. Vitality sijalta 11. sekä selkeimpänä altavastaajana saapuva Ghost Gaming sijalta 26.

cs_summit on luonteeltaan rento ja katsojaystävällinen. Pelit pelataan Kaliforniassa LAN-hengessä, ja on tunnettu pelaaja kommentaattori -sohvista, sekä pilke silmäkulmassa tuotetuista lähetyksistä. cs_summit on siis suotuisa turnaus myös uusille katsojille tutustua CS:GO -peliin.

Mestarit järjestääkin nyt kaikille ilmaisen, turnauksen ajan pelattavan, fantasy -liigan, johon pääset liittymään TÄSTÄ. Tarkemmat ohjeet pisteytyksistä ym. löytyy linkistä

Voittajalle 50€ lahjakortti Ravintola Hookiin!

Alla cs_summit 4 LeoVegas voittajakertoimet. Vedoille pääset tästä

Team Liquid 2.30
ENCE 3.00
Team Vitality 7.00
NRG 7.00
Renegades 9.00
Ghost Gaming 26.00

Team Liquid lähtee turnaukseen ennakkosuosikkina, mutta pari viikkoa takaperin ENCEn kaataessa Madridin BLAST Pro Series -turnauksen finaalissa Astraliksen selvin 2-0 lukemin, ei suomalaisjoukkuetta voida todellakaan laskea ulos paalupaikalta.
Mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita tulee löytymään turnauksen mittaan altavastaajista, kuten Ghost Gamingistä. Aivan kärkijoukkueita (Team Liquid, ENCE) Ghost tuskin pystyy vielä haastamaan, mutta muutamia yllätyksiä bo1 pelatuissa peleissä voidaan hyvinkin nähdä. Viisumiongelmista kärsinyt Renegades on joutunut korvaamaan AWPer -roolia pelaavan Sean ”Gratisfaction” Kaiwain Owen ”smooya” Butterfieldillä.

Group stage veikkaukset:

1.ENCE (8-2)
2.Team Liquid (8-2)
3.NRG (6-4)
4.Team Vitality (4-6)
5.Renegades (3-7)
6.Ghost Gaming (1-9)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here